sgi

studio grafičkih ideja

Studio grafičkih ideja osnovan je 1990. godine. Punih 25 godina na krilima iskustva, mladosti te neiscrpne kreativnosti visoko obrazovanih entuzijasta grafičkog i web dizajna te fotografije, volimo naš posao.

Naši klijenti su pojedinci, tvrtke i korporacije koji žele promjenu te bolju prezentaciju i komunikaciju sa zahtijevnim tržištem. U stvaranju vizualnog identiteta, brand-a, proizvoda i ambalaže, ili samo redizajna, koristimo najsofisticiranija tehnička pomagala, koja su ipak samo pomagala, a sinergija kreativnosti, stručnosti, iskustva i mašte vode nas u pravom smjeru, poštujući specifičnosti naručitelja.

Posjedujemo i profesionalni foto studio opremljen za vrhunsko snimanje u studiju s profesionalnom flash rasvjetom te kalibratorima za maksimalnu vjernost kolorita, kao i opremu za snimanje na terenu tehničkih te image fotografija .

Kroz partnerstvo, klijentima nudimo i uslugu najkvalitetnijeg tiska tako da je, osim svake parcijalne usluge moguće dobiti uslugu "ključ u ruke" – od ideje do realizacije uz kontrolu svakog koraka u procesu, garantirajući maksimalnu moguću kvalitetu te rokove isporuke. U korak pratimo najnovije trendove tehnološkog razvoja u svijetu grafičkog i web dizajna kao i fotografije, te radimo na njihovoj implementaciji na najefikasniji mogući način.

Dobitnici smo brojnih međunarodnih nagrada, a naši radovi su objavljeni u više inozemnih stručnih dizajnerskih publikacija, te volimo posao kojim se bavimo. Voljeli bismo da i vašem identitetu, proizvodima i prezentaciji dodamo dio našeg višegodišnjeg iskustva, šarma i posebnosti.